Isco jälleen kerran vaihtopenkillä – arveluttava some-tykkäys lyö bensaa liekkeihin

© Kuva: Getty Images

Real Madrid otti etulyöntiaseman Leganésista voitettuaan Copa del Reyn neljännesvälierien avausosan maalein 3-0Santiago Solarin peluutus oli kuitenkin omiaan kiihdyttämään 26-vuotiaan Iscon siirtohuhuja – eikä Iscon toiminnasta somessakaan ole niitä vaimentamaan.

Isco kuului vielä alkukaudesta Julen Lopeteguin luottopelaajiin, mutta argentiinalaisen astuttua joukkueen ruoriin kaikki on muuttunut. Málagalainen on päässyt Solarin valmentamassa 16 ottelussa avauskokoonpanoon vain kaksi vaivaista kertaa. Nuokin pelit olivat merkityksettömiä: toinen osaottelu cupissa alasarjajoukkue Melillaa vastaan (avausosa oli päättynyt 4-0) sekä Realin kannalta merkityksetön Mestarien liiga -peli TsSKa Moskovaa vastaan. Keskiviikkona edelle mahtui muun muassa nuori, 20-vuotias Federico Valverde.

Solarin alaisuudessa Iscolle on herunut peliminuutteja yhteensä vain 392. Hän jää kakkoseksi 18-vuotiaalle Viniciukselle, joka aloitti kauden reservijoukkue Castillassa. Leganésia vastaan yhden maalin tehnyt ja toisen syöttänyt Vinicius on kellottanut Solarin Real Madridissa 431 minuuttia.

Leganés-ottelussa Isco juoksutettiin kentälle 71. minuutilla. Keskustelua herättää kuitenkin se, mitä Isco teki sosiaalisessa mediassa noin tunti ennen ottelun alkua, avauskokoonpanojen julkistamisen jälkeen.

Eräs Realin kannttaja kirjoitti Twitteriin Santiago Solarin peluutusta kritisoivan viestin. Viesti kuului näin: ”Hän on laittanut kentälle Ceballosin, kehnossa vireessä olevan Casemiron ja peluuttaisi varmaan ennemmin itseään, vaikka lopettikin 20 vuotta sitten,  kuin Francisco Alarcón Iscoa”.

Isco tykkäsi viestistä pian sen julkaisemisen jälkeen, mutta poisti kuitenkin tykkäyksensä muutamaa minuuttia myöhemmin. Tarkkasilmäiset somen käyttäjät ehtivät kuitenkin ottaa todistusaineiston talteen.

Jos jokin on omiaan kiihdyttämään huhuja Iscon seuranvaihdosta, niin tämä. 700 miljoonan ulosostohintaa ei yksikään seura maksa, mutta kenties neuvottelujen kautta tie ulos Realista voi aueta kesällä. Tammikuun siirtoa pidetään Iscon kohdalla epätodennäköisenä, oli tilanne sitten kuinka epätoivoinen tahansa.

Lähde: AS

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää