Lähde: Julen Lopetegui tapasi entisen suojattinsa – saatavilla kesällä ilmaiseksi

© Kuva: Getty Images

28-vuotias Meksikon maajoukkueen luottopelaaja Hector Herrera pelaa sopimuksensa viimeistä kautta, eikä ole halunnut allekirjoittaa jatkosopimusta Porton kanssa. Keskikenttäpelaaja mielii Portugalista suurempaan liigaan.

Kesän aikana Herrera neuvotteli siirrosta Internazionaleen, mutta Porton johtoporras ei suostunut tinkimään 40 miljoonan euron ulosostohinnasta. Näin ollen tulevana kesänä Herrera onkin saatavilla siirtokorvauksetta.

Niinpä Herreran uudeksi mahdolliseksi osoitteeksi on arveltu Real Madridia. AS:n siteeraamat portugalilaislähteet kertovat, että Herrera tapasi maaottelutauon aikana Realin päävalmentajan Julen Lopeteguin portolaisessa Yeatman-luksushotellissa. Lopetegui tuntee Herreran hyvin entuudestaan, sillä he viettivät puolitoista kautta yhdessä Portossa.

Herrera on sekä Porton että Meksikon maajoukkueen kapteeni. Hän on pelannut Meksikon paidassa 70 A-maaottelua ja onnistui erinomaisesti myös kesän MM-turnauksessa.

AS uskoo, että Herrera olisi erinomainen korvaaja Mateo Kovacicille, jos kroaatti jäisikin Chelseaan pysyvällä siirrolla.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää