Atlético Madridin toppari Mario Hermosolta jäi lauantainen harjoituspeli Wolfsburgia vastaan väliin erikoisesta syystä. Hermoso alkoi kokea akuutteja, mutta vaikeita vatsavaivoja ja ottelustadionin sijaan hän viettikin illan saksalaisessa sairaalassa. Lopulta Hermoso jäi sairaalaan tarkkailtavaksi ja tutkittavaksi jopa kahden yön ajaksi.

Nyt Hermoso on kuitenkin päässyt sairaalasta ja palannut Madridiin. Hän laskeutui sinne maanantaina puoliltaöin Suomen aikaa.

Atlético de Madrid

@Atleti
.@mariohermoso5 ha recibido el alta médica en Wolfsburgo. Se encuentra en perfectas condiciones y regresará a España en la próximas horas.

🔗 ow.ly/gFW750FImO9

Hermoson pahoinvointi johtui ilmeisesti jonkinlaisesta ruokamyrkytyksestä, johon hänen suolistonsa reagoi voimakkaasti. Nyt miehen vointi on kuitenkin hyvä. Hänelle tehtiin sairaalassa tutkimuksia, ja hän sai ravintoa ja lääkkeitä letkun kautta. Mistään vakavammasta ei näytä kuitenkaan olevan kyse.

Atlético Madridin viidestä harjoitusottelusta on jäljellä vielä kaksi. Toistaiseksi on vielä epäselvää, onko Hermoso jo seuraavassa ottelussa pelikunnossa. Nyt hän on kuitenkin palannut takaisin kotiin naisystävänsä ja kuukausi sitten syntyneen tyttärensä luokse.

Mario Hermoso oli viime kaudella yksi Atlético Madridin ehdottomia tukipilareita ja hän pelasi kauden aikana La Ligassa kaikkiaan 3 019 minuuttia.

Lähde: AS