Atlético Madridin puolustaja pääsi sairaalasta ja palasi Madridiin

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin toppari Mario Hermosolta jäi lauantainen harjoituspeli Wolfsburgia vastaan väliin erikoisesta syystä. Hermoso alkoi kokea akuutteja, mutta vaikeita vatsavaivoja ja ottelustadionin sijaan hän viettikin illan saksalaisessa sairaalassa. Lopulta Hermoso jäi sairaalaan tarkkailtavaksi ja tutkittavaksi jopa kahden yön ajaksi.

Nyt Hermoso on kuitenkin päässyt sairaalasta ja palannut Madridiin. Hän laskeutui sinne maanantaina puoliltaöin Suomen aikaa.

Hermoson pahoinvointi johtui ilmeisesti jonkinlaisesta ruokamyrkytyksestä, johon hänen suolistonsa reagoi voimakkaasti. Nyt miehen vointi on kuitenkin hyvä. Hänelle tehtiin sairaalassa tutkimuksia, ja hän sai ravintoa ja lääkkeitä letkun kautta. Mistään vakavammasta ei näytä kuitenkaan olevan kyse.

Atlético Madridin viidestä harjoitusottelusta on jäljellä vielä kaksi. Toistaiseksi on vielä epäselvää, onko Hermoso jo seuraavassa ottelussa pelikunnossa. Nyt hän on kuitenkin palannut takaisin kotiin naisystävänsä ja kuukausi sitten syntyneen tyttärensä luokse.

Mario Hermoso oli viime kaudella yksi Atlético Madridin ehdottomia tukipilareita ja hän pelasi kauden aikana La Ligassa kaikkiaan 3 019 minuuttia.

Lähde: AS


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004