Atléticon puolustajalla selittämättömiä vatsavaivoja – jo kaksi yötä sairaalassa

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid voitti lauantaisessa harjoitusottelussaan vieraskentällä Wolfsburgin 2-1, mutta joutui otteluun ilman luottopuolustajaansa Mario Hermosoa, vaikka tämä oli kokoonpanoon ilmoitettu. Hermoso alkoi voida pahoin iltapäivällä ennen ottelua, ja akuutit vatsavaivat pakottivat hänet sivuun.

Kun muu Atléticon joukkue lähti kohti ottelustadionia, Hermoso jäi hotellille lepäämään. Myöhemmin vatsavaivat kuitenkin pahenivat entisestään ja Hermoso vietiin sairaalaan. Lääkärit päättivät, että Hermoson on parasta jäädä sairaalaan tarkkailtavaksi eikä hän päässyt palaamaan muun joukkueen kanssa Madridiin. Se oli samalla varotoimenpide siltä varalta, jotteivät vaivat pahenisi lennon aikana.

Atléticon joukkueen lääkäri jäi Hermoson kanssa Saksaan. Kunhan vaivojen syy selviää ja Hermoso alkaa voida paremmin, palaavat molemmat Espanjaan. Hermosolle on tehty Saksassa tutkimuksia, ja niiden tuloksia odotellaan. Myöhään sunnuntai-iltana kuitenkin päätettiin, että Hermoso viettää toisenkin yön Wolfsburgissa tarkkailtavana.

Hermoson harjoituskausi on ollut täynnä vaikeuksia. Myös aiemmin Salzburgissa pelatussa harjoitusottelussa hän sai kovan tällin, makasi hoivattavana muutaman minuutin eikä pystynyt jatkamaan pelaamista. Hän kuitenkin palasi pian joukkueensa harjoitusvahvuuteen. Wolfsburgissa ilmeni kuitenkin uusia vaivoja.

Valmentaja Diego Simeonelle Hermoson sairastelu on ikävä uutinen, sillä juuri nyt hän olisi topparihierarkiassa ykkösenä. Stefan Savic ja Felipe ovat paraikaa loukkaantuneina ja José Maria Giménez aloitti harjoituskauden muita myöhemmin pelattuaan Copa Américassa.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.