Brasilialaispuolustaja saapui Madridiin – palasi Atléticon riveihin: ”Tämä on upea hetki”

© Kuva: Getty Images

Caio Henrique on saapunut Madridiin keskiviikkona São Paulosta.

Laitapuolustaja liittyy Atléticon vahvuuteen, kun saa passiasiat kuntoon. Caio hakee Espanjan kansalaisuutta, ja sen saatuaan alkaa harjoittelemaan Diego Simeonen alaisuudessa.

Näillä näkymin Caion odotetaan jäävän Atléticon edustusjoukkueen mukaan. Atléticolla on tällä hetkellä joukkueessaan Renan Lodin myötä vain yksi ja ainoa vasen laitapuolustaja, joten Caio kilpailee maanmiehensä kanssa pelipaikasta ensi kaudella.

Atlético hankki Caion Santosin organisaatiosta tammikuussa 2016. Caio vietti kaksi vuotta seuran B-joukkueessa ennen kuin palasi lainasopimuksen myötä Brasiliaan. Brasiliassa Caio on pelannut huippukausia ja noussut sarjan eliittiin.

– Se, että Atlético soitti minulle ja halusi minut takaisin, on valtava ilonaihe, koska olen tehnyt paljon töitä Brasiliassa viimeisen kahden vuoden aikana. Minun oli saatava peliminuutteja ja sainkin niitä ja tein hyvin töitä. Nyt minun on harjoiteltava todella paljon saadakseni paikan kokoonpanosta, Caio totesi Madridin lentokentällä.

– Olin kaksi vuotta muualla ja on hienoa palata Madridiin ja tähän seuraan, joka on antanut minulle mahdollisuuden debytoida edustusjoukkueessa. Tämä on upea hetki.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.