Eden Hazard on kärsinyt tuttuun tapaan tälläkin kaudella loukkaantumisista.

Hazard on päässyt sen vuoksi vain viidesti avauskokoonpanoon syyskaudella.

Hazard loukkaantui lokakuun maajoukkuetauolla, eikä osallistunut Real Madridin edellisiin otteluihin. Hazard seurasi sunnuntaisen el Clásicon penkin puolelta.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti otti kantaa pelaajansa tilanteeseen tiistaisessa lehdistötilaisuudessaan.

Ancelotti uskoo Hazardin palaavan pian parhaaseen iskuunsa. Ancelottilta kysyttiin, onko Hazard menettänyt tähtistatuksensa Real Madridissa.

– Hazard antaa pikku hiljaa itsestään parhaan kuvan ja olen vakuuttunut, että hän pääsee takaisin parhaalle tasolleen. Hazardilla on siihen kaikki tarvittavat ominaisuudet. Hazardin on vain kestettävä, Ancelotti viittasi varsin pieneen peliaikaan ja jatkuviin loukkaantumisiin.

Ancelotti myönsi, ettei Hazard ole tällä hetkellä nokkimisjärjestyksen kärkipäässä. Ancelottin mukaan Hazard saa näyttöpaikkansa, jos tekee riittävän hyvin töitä.

– Hazardin pelipaikka on varsin selvä. Hän voi pelata 4-3-3 -muodossa laitahyökkääjänä tai 4-4-2 -muodossa piilokärkenä. Hazardin ongelma on se, että tällä hetkellä valmentaja peluuttaa ennemmin muita pelaajia. Hazard saa varmasti näyttöpaikkansa, jos hän tekee töitä sen eteen.

Hazard on edustanut Real Madridia yli kahden vuoden ajan. 51 ottelussa on syntynyt yhteensä viisi maalia.

Lähde: Mundo Deportivo