Real Madrid huolissaan Eden Hazardista

© Kuva: Getty Images

Eden Hazardin, 30, oli tarkoitus olla se Galáctico, joka täyttää Real Madridissa Cristiano Ronaldon, 36, lähdön jättämän aukon. Näin ei ole tapahtunut.

Belgialainen on edustamassa maataan käynnissä olevissa EM-kilpailuissa, mutta sielläkään ei ole häneltä vielä nähty mitään, mistä kannattaisi innostua. (Suomea vastaan Hazard oli L’Équipen mukaan Belgian heikoin pelaaja ja ”edelleen kaukana siitä tasosta, jolla hän oli MM-kisoissa Venäjällä. Hän tuppasi välillä katoamaan, vältteli kaksinkamppailuja ja hävisi 16 palloa.”)

Hazardin tilanne hermostuttaa Real Madridia. Maajoukkuekapteeni myönsi jo sunnuntaina, ettei hän itsekään enää usko koskaan palaavansa vanhalle tasolleen. Santiago Bernabéulla tämä asenne ei ole saanut hurraa-huutoja osakseen, kertoo Diario AS.

Real toivoo, että Hazard pystyy Belgian maajoukkueen kanssa palautumaan niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Kylian Mbappén, 22, mahdollinen tulo joukkueeseen voisi piristää häntä. Tällöin Hazard siirtyisi ensin kaudella Carlo Ancelottin muodostelmassa keskemmälle, mikä mahdollistaisi Mbappén peluuttamisen vasemmalla laidalla.

Hazard on väittänyt, että hän pääsee täyteen kuntoonsa kisojen neljännesvälieriin mennessä. Belgian valmentaja Roberto Martínezin koko pelisysteemi on rakennettu häntä varten.

Hazard rikkoi juuri ikävuosissa kolmenkymmenen rajapyykin, ja hänen sopimuksestaan on jäljellä vielä kolme vuotta. Palkkaa hän tienaa bruttona 30 miljoonaa euroa kaudessa sen sadan miljoonan euron siirtosumman lisäksi, joka hänestä kaksi vuotta sitten maksettiin.

Vallitsevassa tilanteessa Hazardia ei ole helppo myydä eteenpäin, joten Real Madridin täytyy vain keskittyä saamaan Hazardista irti, mitä irtiotettavissa on.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.