Eden Hazard selittää, miksi hän ei ole enää sama pelaaja kuin aiemmin

© Kuva: Getty Images

Real Madridin Eden Hazard myöntää, että useat loukkaantumiset ovat jättäneet jälkensä hänen pelaamiseensa. Isolla rahalla seuraan hankittu nimimies ei ole vielä onnistunut pelaamaan itseään täysin kannattajien sydämiin.

Belgian maajoukkueen kapteeni haluaa kuitenkin osoittaa, että hän pystyy edelleen tekemään tulosta jalkapallon korkeimmalla mahdollisella tasolla.

– En ole koskaan epäillyt omia kykyjäni, mutta kysymys oli siitä, olisinko 100-prosenttisessa kunnossa EM-kisoissa. Mursin nilkkani kolme kertaa. Siitä ei koskaan tule samanlaista kuin kymmenen vuotta sitten. Tiedän kuitenkin, että kunnossa ollessani voin todistaa kykyni kentällä, ja sen eteen teen nyt töitä, 28-vuotias Hazard kommentoi.

Belgian päävalmentaja Roberto Martínez on vihjannut, että Hazard nähdään avauskokoonpanossa illan ottelussa Suomea vastaan.

– En ole vielä 100-prosenttisessa kunnossa, mutta olen valmis aloittamaan. Mutta suunnitelma oli se, että minut ajetaan sisään vähitellen. On erityisen tärkeätä olla täysin kunnossa pudotuspelivaiheessa. Silloin minun on oltava huippuiskussa, sanoo Hazard.

Hän sanoo pelaavansa mahdollisimman monta minuuttia Suomea vastaan. Täyttä ottelua ei kuitenkaan ole luultavasti luvassa.

– Pelaan mahdollisimman monta minuuttia korkealla tasolla. Jos se on 50 minuuttia, se on 50 minuuttia. Jos se on 60, se on 60. Katsotaan.

Belgia on jo sinetöinyt jatkopaikkansa ennen Pietarissa pelattavaa kamppailua, mutta lohkovoitto ei ole vielä varma.

Lähde: ESPN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.