Eden Hazard ei osallistunut Real Madridin maanantaisiin joukkueharjoituksiin.

30-vuotias belgialaislaitahyökkääjä on sivussa tiistaisesta Atalanta-ottelusta. Real Madrid tiedotti Hazardin kärsivän lihasvammasta.

Hazard palasi viime viikonloppuna pelikentille noin viiden viikon tauon jälkeen. Hazard pelasi noin vartin Elcheä vastaan.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane otti kantaa Hazardin tilanteeseen lehdistötilaisuudessaan. Zidane ei osaa selittää sitä, miksi Hazard on jatkuvasti loukkaantuneena.

– Hän ei ole pelikunnossa huomenna. En kykene selittämään sitä, miksi hän on koko ajan loukkaantuneena. Haluan ajatella positiivisesti ja toivon, että kyseessä on vain pieni vamma.

– Jotain ihmeellistä tapahtuu hänen kanssaan. Hazard ei ole ollut koskaan aiemmin urallaan loukkaantuneena ja tämä on hänelle uusi tilanne. En voi selittää sitä sen paremmin. Kaikki haluamme auttaa häntä ja toivottavasti hän palaa pian pelikentille.

Zidanelta kysyttiin, mitä hän miettii siitä, kun Real Madridin kannattajat alkavat menettämään malttiaan Hazardin suhteen.

– Haluan kannattajien odottavan häntä. Tiedämme, millainen pelaaja on kyseessä. Kannattajat haluavat tietenkin nähdä hänet kentällä, kuten me muutkin. Tällä hetkellä se on kuitenkin mahdotonta.

– Haluamme auttaa häntä. En tiedä, onnistuuko se minun kanssani vai jonkun toisen valmentajan alaisuudessa, koska Hazardilla on pitkä sopimus. Teen kaikkeni sen eteen, jotta näemme Hazardin tasollaan. Ennemmin tai myöhemmin onnistumme siinä.

El Partidazo de COPE

@partidazocope
⚪️ ÚLTIMA HORA | Parte médico del @realmadrid

🚑 @hazardeden10 sufre una lesión múscular en el psoas derecho

📆 Queda pendiente de evolución