Eden Hazard puhui kesällä kertyneistä lisäkiloistaan: ”Kun olen lomalla, olen lomalla”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Eden Hazard on tehnyt ensimmäisellä kaudellaan Real Madridissa tähän mennessä yhden maalin 13 pelaamassaan ottelussa. Maalisyöttöjä on kertynyt neljä. 29-vuotias belgialainen saapui Madridiin kesän suurimpana tähtihankintana, mutta jalkavammat ovat kiusanneet ensimmäistä kautta La Ligassa. Loukkaantumisen takia väliin jäi myös Real Madridin juhliin päättynyt Espanjan Supercup.

Valmentajalegenda Arsène Wenger arveli syksyllä Hazardin kärsivän paino-ongelmista. Wengerin ulostulo oli yllättävä ja erikoinen, mutta Hazard itsekin on myöntänyt saaneensa kesällä lisäkiloja.

– Se on totta. En peittele sitä. Kun olen lomalla, olen lomalla, Hazard totesi Sport/Foot Magazinen haastattelussa.

– Painoni nousi kesällä viisi kiloa. Minä kuulun heihin, joiden paino nousee ja laskee nopeasti. 18-vuotiaana Lillessä painoin 72 tai 73 kiloa. Sitten, kun sain lihasmassaa, paino nousi 75 kiloon. Huonona päivänä painan 77 kiloa.

– Tänä kesänä painoni nousi 80 kiloon, mutta pääsin kaikista lisäkiloista eroon kymmenessä päivässä.

Vaikka tehot ovatkin verrattain vaatimattomat, on Hazard muuten alkukauteensa tyytyväinen.

– Ainoastaan tilastot näyttävät huonoilta. Tein yhden maalin, annoin yhden maalisyötön ja hankin rankkarin. Ihmiset muistavat vain sen, Hazard totesi.

– Ensimmäisten kahden kuukauden aikana en antanut tarpeeksi ja sanoin itselleni, että pystyn parempaan. Aloinkin kokea oloni paremmaksi sen jälkeen.

– Otan pallon, harhautan, kiihdytän ja yritän saada muita pelaamaan hyvin. En tee kaikkea hyvin, mutta yritän. Ensimmäisten kahden kuukauden aikana sanoin itselleni: ”Olet uusi, joten pelaa yksinkertaisesti”. Yritin syöttää liikaa. Ihmiset odottivat minun harhauttelevan.

Vaikka Hazard onkin urallaan paljon nähnyt ja voittanut, saavat uudet tilanteet hänet edelleen hermostuneeksi. Muun muassa esittely Real Madridin pelaajana jännitti belgialaista.

– Se oli kuin toinen maailma. Jopa Chelseassa, yhdessä maailman suurimmista seuroista esittely oli helpompi.

– Kun olin lentokoneessa, matkaseuranani olleet veljeni kysyivät, mitä aion tehdä. ”Jos mokaat, kaikki nauravat sinulle”, Thorgan sanoi minulle.

– En ollut valmistautunut pressiin mitenkään. Ajattelin sanoa jotain espanjaksi, mutta enhän minä puhu espanjaa… Halusin olla spontaani, joten päätin sitten vaihtaa ranskaan. Minulla on siitä tilaisuudesta yhä hyvät muistot, Hazard toteaa.

Se, että Hazard pelaa Madridissa Cristiano Ronaldon numerolla 7, oli lopulta seurajohdon toive. Kenties jotain Mariano Díazin asemasta Realissa kertoo, että seurajohto pyysi häntä luopumaan seiskapaidasta.

– Aluksi se numero oli Marianon. En halunnut pyytää häneltä sitä. Se ei ole tapaistani, Hazard kertoi.

– Tiesin, että 10 on Luka Modricilla. Chelseassa valitsin numeron 17, mutta sillä pelaa Lucas Vázquez. 16 oli vapaana, mutta sitä en halunnut.

– La Ligassa numero ei voi olla suurempi kuin 25. Olin nimittäin jo valinnut numeron 50. Seura kuitenkin sanoi Marianolle: ”Sinun pitää antaa Edenille numero 7”.

Lähde: Mundo Deportivo

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS