28-vuotias Eden Hazard on pelannut kesän unelmasiirtonsa jälkeen kymmenen ottelua Real Madridin paidassa. Nämä kymmenen peliä ovat tuoneet Hazardin tilastoihin yhden maalin ja kolme maalisyöttöä. Se on monien mielestä paljon vähemmän kuin odotettiin.

BeIN Sportsin ottelustudiossa Real Madridin keskiviikkoista Mestarien liiga -peliä kommentoinut Arsène Wenger arveli, että Hazardin käynnistymisvaikeudet voisivat johtua paino-ongelmista. Ranskalaisvalmentajan mielestä belgialainen ei ole vielä täydessä fyysisessä kunnossa. Eilen Hazard otettiin vaihtoon 68 peliminuutin jälkeen.

– Luulen, että Hazardin hankaluudet johtuvat fyysisistä syistä. Hänellä oli liikaa painoa, ainakin jos uskoo, mitä lehdissä on kirjoiteltu.

– Jos haluaa kilpahevosen häviävän laukkakisassa, täytyy vain nostaa 500-kiloisen hevosen painoa kahdella kilolla. Se riittää.

[readmore from=Hazard-Eden]

Valioliigassa Hazard teki viidellä kaudella vähintään 12 maalia. Hänen viimeinen Chelsea-kautensa tuotti mahtavat tehot 16 maalia ja 15 maalisyöttöä. Itseluottamus ei kuitenkaan ole tällä hetkellä entisellään.

– Emme ole vielä nähneet sitä Hazardia, jonka tunnemme Englannissa. Hän ei ollut fyysisesti kunnossa loukkaantumisensa jälkeen, Wenger perustelee.

– Minusta näyttää siltä, ettei Hazardin itseluottamus ole samalla tasolla kuin Chelseassa.

Lähde: Goal