Kun Eden Hazard viimein kesällä 2019 päätyi Real Madridiin, saatiin maaliin molemmin puolin jo vuosikausia elänyt toive. Belgialaisen suosikkiseura oli aina ollut Real Madrid, ja siirto olisi voinut toteutua jo paljon aiemminkin.

– Unelmani oli aina pelata Real Madridissa. Kun aloin pelata kotipihallani, leikin aina Real Madridia, Hazard sanoi Sport/Foot Magazinen haastattelussa.

Zinedine Zidane oli esikuvani. Kun katsoin Santiago Bernabéun stadionia televisiosta, se näytti maagiselta. Valkoinen paita oli kuin myytti.

– Kävimme usein perheen kanssa lomalla Espanjassa, muttemme koskaan Madridissa. Se oli liian pitkän automatkan päässä Belgiasta. Kaikki kuitenkin puhuivat lomamatkoilla Realista, ja katsoimme sen otteluita.

Hazard kieltää koskaan turhautuneensa siitä, että Real Madridiin siirtymisessä kesti, sillä hän viihtyi hyvin myös Chelseassa. Siirto oli kuitenkin vain ajan kysymys.

– Jo silloin, kun pelasin Lillessä, Realiin siirtyminen oli mahdollista. Halusin kuitenkin kokeilla onneani Englannissa. Oli helpompaa lähteä Englantiin kuin Espanjaan. Olin vasta 21-vuotias, ja silloin olisi ollut vaikeaa tulla tänne, Hazard myöntää.

Seuraavaksi siirto oli lähellä kesän 2018 MM-kisojen jälkeen.

– Joka vuosi puhuttiin siirrostani Madridiin. Minä tai lähipiirini emme silti ikinä olleet yhteydessä seuraan.

– Yhteydenpito alkoi 2-3 vuotta sitten, kun loukkaannuin maajoukkueessa. Halusin tulla Madridiin vuoden 2018 MM-kisojen jälkeen, mutta Chelsea sanoi ei. He vaativat, että olisin vuoden (Maurizio) Sarrin kanssa.

[readmore from=Hazard-Eden]

– En myöskään halunnut lähteä Chelseasta ikävissä merkeissä. Olen aina ollut reilu seurojani kohtaan, myös Lillessä. En halunnut jäädä Lilleen kaudeksi 2011-2012, mutta lähipiirini sai minut ymmärtämään, että oli tarpeen jäädä vielä vuodeksi. Chelseassa kävi samoin.

– Kesällä 2018 (Chelsean johtoon kuuluva) Marina Granovskaia soitti minulle ja sanoi: Älä lähde, Sarri tulee valmentamaan sinua”. Yritin sitten hoitaa asian mahdollisimman hyvin, Hazard paljasti.

Lähde: Mundo Deportivo