Real Madridin laitapuolustaja Achraf Hakimi on lähellä siirtoa Italian suurseuraan Internazionaleen, kertoo The Guardian.

Hakimi, 21, on allekirjoittamassa Interin kanssa viiden vuoden sopimuksen. The Guardianin mukaan hänen siirtosummansa on noin 40 miljoonaa euroa ja mahdollisia bonuksia.

Marokon maajoukkuepuolustaja on viettänyt tämän ja edellisen kauden lainalla saksalaisessa Borussia Dortmundissa, jossa hän on esiintynyt edukseen. Hakimi, on pelannut kahden kauden aikana Dortmundissa 72 ottelua tehden niissä yhteensä 12 maalia ja syöttäen 17.

Peliaika onkin iso syy sille, miksi Hakimi on lähdössä Madridista, jota hän on haastatteluissa kuvaillut unelmiensa seuraksi. Real Madrid on ilmoittanut Hakimille, että hän aloittaisi ensi kauden Dani Carvajalin kirittäjänä. Madridilla on oikeaksi laitapuolustajaksi ehdolla myös Nacho ja Álvaro Odriozola, joka on tällä hetkellä lainalla Bayern Münchenissä.

Hakimi liittyi Real Madridin organisaatioon vuonna 2006. Debyyttikaudellaan seuran edustusjoukkueessa hän pelasi 17 ottelua ennen kuin lähti lainalle Saksaan.