Hurja tilastokummajainen! – Onko Antoine Griezmann Atléticolle tällä hetkellä rasite?

© Kuva: Getty Images

Antoine Griezmann siirtyi kesällä 2019 Barcelonaan. Atlético sai ranskalaistähdestä 120 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Aika Katalonian jättiläisessä tuskin vastasi 30-vuotiaan hyökkääjän odotuksia ja hän palasi nyt lainasopimuksella tuttuun ympäristöön eli Madridiin.

Atlético maksoi lainasta Barcelonalle kymmenen miljoonaa euroa. Griezmann on monille Los Rojiblancosin kannattajille edelleen todella rakas ja suuri tähti. Osa taas suhtautuu häneen paljon negatiivisemmin, koska hän loikkasi Barcelonaan.

Hallitsevan mestarin alkukausi on mennyt ihan mukiinmenevästi, mutta lauantain tappio Alavésille oli suuri pettymys. Nyt Real Madrid on saamassa mahdollisuuden pienimuotoiseen karkumatkaan.

Atlético on kaikesta huolimatta toisena La Ligassa tällä hetkellä. Se on voittanut neljä peliä, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt nyt kertaalleen.

Näissä seitsemässä pelissä Atlético on viimeistellyt yhdeksän osumaa ja päästänyt kuusi. Voisi sanoa tosiaan, että ihan siedettävä alku silti, vaikka maalisarakkeen uskoisi näyttävän isompia lukemia madridilaisten nimilistaa tutkittuaan.

Skotlantilaistoimittaja Euan McTear nostaa sosiaalisessa mediassa varsin hurjan tilastokummajaisen tapetille.

Griezmann on pelannut Atléticon paidassa paluunsa jälkeen 305 minuuttia. Tuona aikana madridilaiset eivät ole tehneet maalin maalia. Eli Atléticon kauden kaikki maalit ovat tulleet ranskalaishyökkääjän ollessa joko poissa kokoonpanosta tai vaihtopenkillä.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.