Antoine Griezmann yllättyi iloisesti Karim Benzeman paluusta Ranskan paitaan: ”Hän on mahtava hyökkääjä”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin hyökkääjän Karim Benzeman valinta Ranskan maajoukkueeseen oli kenties suurin yllätys, kun EM-kisajoukkueet julkaisivat pelaajalistansa.

Benzema, 33, oli ennen tätä kesää pelannut viimeksi Ranskan kanssa lokakuussa 2015. Noin kuukautta myöhemmin hänet pidätettiin epäiltynä osallisuudesta maajoukkuekaverinsa Mathieu Valbuenan kiristämiseen, mitä selvitetään yhä oikeudessa. Ranskan jalkapalloliitto hyllytti Benzeman hetkellisesti maajoukkuetehtävistä, minkä jälkeen Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps ei valinnut häntä ryhmäänsä moneen vuoteen.

Barcelonan hyökkääjä Antoine Griezmann myönsi L’Equipelle, että hänen maanmiehensä paluu maajoukkueeseen tuli yllätyksenä hänellekin.

– Olin tietty yllättynyt mutta myös iloinen.

– Nyt puhutaan Karimista. Hän on mahtava hyökkääjä, josta voi olla vain hyötyä meille. Me voimme olla vain iloisia, kun hän on täällä kanssamme.

– Meidän on tehtävä kaikkemme, että hän tuntee olonsa mahdollisimman hyväksi mahdollisimman pian. Hänen kanssa on helppo pelata, tietysti hän on tervetullut.

Griezmannia ei vaivaa se, että Ranska on suuri voittajasuosikki EM-kisoissa.

– Me olemme suosikkeja, puhuttiin sitten ensimmäisestä pelistä tai mestaruudesta.

– Suosikin on tiedettävä, miten pysyä rauhallisena, tehtävä hyvin töitä ja hoettava itselleen, että tästä tulee vaikea turnaus.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)