Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman vakuuttaa, että hänen ja Antoine Griezmannin välillä ei ole eripuraa. Hollantilaisluotsi kuitenkin painottaa, että hän tekee päätökset taktisista asioista ja pelaajat tottelevat.

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps ja Griezmann, 29, itse ihmettelivät päättyneellä maaottelutauolla, miksi häntä peluutetaan Barcelonassa oikealla laidalla. Maajoukkueessa Griezmann tekee tuhoisaa jälkeä piikissä tai kärjen takana.

– Griezmann pelaa oikealla laidalla. Emme ymmärrä, miksei hän pelaa keskemmällä, Deschamps totesi.

– Tuntuu hyvältä, koska Deschamps tietää, missä minua kannattaa peluuttaa. Minä hyödyn siitä, aivan kuten siitäkin, että valmentajalla ja joukkuekavereillani on luottamusta minua kohtaan, sanoi Griezmann.

Koeman ei pahastunut Griezmannin kommenteista, mutta hän odottaa ranskalaistähden tekevän kentällä, mitä häneltä pyydetään.

– Meillä kaikilla on oikeus puhua. Me tiedämme, että tällaisia asioita voi sattua, kommentoi Koeman Forbesin mukaan.

– Puhuin Antoinelle eilen [torstaina]. En sen takia, koska hän puhui [lehdistölle]. Me puhuimme hänen pelipaikasta ja suorituksistaan. Sanoin hänelle, että mietin joukkueen parasta ja jos minun mielestäni hänen on paras pelata oikealla laidalla vapaammassa roolissa…

– Minä teen päätökset joukkueen parasta ajatellen. Jokaisen pelaajan on saatava itsestään kaikki irti.

Koemanilta kysyttiin vielä uudestaan Griezmannista, mutta hollantilaisvalmentaja halusi vaihtaa aihetta.

– En halua puhua enää yksilöistä.

– Minulla ei ole ongelmaa Antoinen kanssa. Valmentaja määrää ja pelaajan on tehtävä parhaansa