Antoine Griezmann epäonnistui Mestarien liigan finaalissa rangaistuspotkussa keväällä 2016.

Atlético oli yltänyt sensaatiomaisesti finaaliin kaataen pudotuspeleissä PSV:n, Barcelonan ja Bayern Münchenin. Atlético tasoitti Real Madridia vastaan pelatun finaalin hetki Griezmannin epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen, mutta hävisi rangaistuspotkuilla.

Griezmann kertoi ranskalaismedioille katuvansa epäonnistumistaan edelleen.

– En lähtenyt Atléticosta voittaakseni Mestarien liigan tai muita pystejä. Lähdin Atléticosta oppiakseni uuden tavan pelata jalkapalloa uudessa seurassa. Atlético kykeni voittamaan La Ligan tai Mestarien liigan joka ikinen vuosi. Mietin usein sitä Milanon finaalin pilkkua. Se sattuu edelleen paljon.

– Hävisimme sen vuoksi finaalin. Olisimme voittaneet Mestarien liigan, koska teimme maalin heti pilkkumokani jälkeen. Pelasimme silloin todella hyvin ja saimme jatkuvasti tilanteita hyökkäyspäässä. Se tappio ja mokani sattuu minua aina, vaikka voittaisin Mestarien liigan Barcelonassa.

– Mestarien liigan finaaliin pääseminen Atléticon kanssa oli tavoitteeni ja samalla seuran tavoite ja minulla oli ratkaisun avaimet jaloissani. En voi mennä ajassa taaksepäin, muuten olisin jo tehnyt sen. 10 tai 15 vuoden päästä mokani sattuu minua yhtä paljon kuin nyt.