Antoine Griezmann teki uransa ensimmäisen maalin Barcelonan paidassa, kun katalonialaisseura nujersi Napolin 4-0 Michiganissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Luis Suárez avasi Barcelonan maalihanat toisella jaksolla, mutta 120 miljoonalla eurolla Atléticosta saapunut Griezmann nousi sen jälkeen parrasvaloihin. Jordi Alba pelasi kauniin keskityksen boksiin, jonka ranskalaishyökkääjä käänsi helpohkosti sisään 56. peliminuutilla.

Suárez osui vain kaksi minuuttia myöhemmin uudelleen, jonka jälkeen Ousmané Dembélé viimeisteli lukemat 4-0:aan.

Ernesto Valverden joukkue näytti hyvin valmistautuneelta kauden ensimmäistä La Liga -ottelua varten. Barcelona lähtee puolustamaan mestaruuttaan Athletic Bilbaon vieraana ensi perjantaina.

Lionel Messi, joka ei pelannut myöskään Napolia vastaan, näyttäisi jäävän ottelusta paitsi pohjevamman takia.