Antoine Griezmannin Atléticosta lähdöstä oli liikkunut huhuja joitain päiviä, mutta moni saattoi silti yllättyä siitä, miksi Griezmann ja Atlético julkaisivat lähtöpäätöksestä videon tiistai-iltana, paikallista aikaa hieman ennen kello yhtätoista. Cadena SER:in toimittaja Manu Carreño on nyt paljastanut, miksi.

Carreñon mukaan syy äkilliseen videojulkaisuun on siinä, että 28-vuotias Griezmann oli puuhaamassa Atlético-pomojen tietämättä jälleen kerran dokumenttia. Noin vuosi sitten Griezmann herätti hälyä, naureskelua ja jopa pahennusta sillä, kuinka hän oli valmistanut pitkän dokumenttielokuvan nimeltä ”La Decisión”, ”Päätös”, koskien Atlético Madridiin jäämistään.

Tuolloin Griezmannin 45-minuuttisen dokumentin valmisti Gerard Piquén mediayritys Kosmos. Nyt hankkeen takana oli tiettävästi joku toinen henkilö. Atlético-johto sai kuitenkin vihiä hankkeesta, eikä ollut siitä lainkaan innostunut. Siksi se määräsi Griezmannin kuvaamaan ja julkaisemaan nopeasti lyhyemmän videon. Tämän jälkeen ranskalainen ”saisi kuvata vaikka Kummisedän viidennen jatko-osan, jos niin haluaisi”, toteaa Carreño.

El Larguero

@ellarguero
🚨 Informa @manucarreno

El motivo por el que Griezmann publicó ayer un vídeo explicando su decisión de dejar el Atlético de Madrid

Carreñon mukaan seurajohto ei muutenkaan ole erityisen innostunut Griezmannin luonteesta. Julkisuudessa hän on kohdellut Atléticoa aina kunnioittavasti eikä ole järjestänyt skandaaleja, mutta toimittaja kuvailee hyökkääjää ”lapseksi, joka kaipaa huomiota”.