Vahvistus: Antoine Griezmann jättää Atlético Madridin

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin ranskalaishyökkääjä Antoine Griezmann jättää seuran. Hän kertoi päätöksestään tiistai-iltana seuran virallisilla verkkosivuilla.

– Puhuttuani (päävalmentaja) Diego Simeonen, (toimitusjohtaja) Miguel Angel Gil Marinin ja seurajohdon kanssa halusin puhua teille, kannattajille, jotka olette aina antaneet minulle paljon rakkautta, kommentoi ranskalaiskärki videolla.

– Haluan kertoa, että olen päättänyt lähteä. Haluan nähdä muita asioita ja kokea uusia haasteita.

– Totuus on, että on ollut vaikeaa valita tätä reittiä, mutta tämä on se, mitä tunnen tarvitsevani. Haluan kiittää kaikkia teitä rakkaudesta, jota olette osoittaneet minulle näiden viiden vuoden aikana.

– Olen viettänyt viisi uskomatonta vuotta täällä. Haluan sydämeni pohjasta kiittää kaikesta, kommentoi ranskalaiskärki videolla.

Griezmann, 28, oli lähellä jättää Atlétin jo viime kesänä. Siirtohuhut veivät häntä vahvasti Barcelonaan, mutta Griezmann allekirjoittikin madridilaisseuran kanssa tuolloin viiden vuoden jatkosopimuksen, jonka oli määrä pitää hänet Madridissa kesään 2023 asti.

Hänen uudesta seurastaan ei ole vielä varmaa tietoa, mutta espanjalaismedia uskoo Griezmannin siirtyvän Barcelonaan.

Griezmann siirtyi Atlético Madridiin Real Sociedadista vuonna 2014. Hän on tehnyt Atlétille 256 ottelussa yhteensä 133 maalia ja saavuttanut seurassa Eurooppa-liigan, Uefa Supercupin ja Espanjan supercupin mestaruuden.

Viime kesänä hän voitti Ranskan paidassa maailmanmestaruuden.

Griezmannin viimeiseksi otteluksi Atlético Madridissa jää ensi lauantain peli Levantea vastaan La Ligassa.