Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone ei jää muistelemaan pahalla Antoine Griezmannia.

Ranskalaiskärki Griezmann, 28, vahvisti tiistaina, että hän jättää Atlétin tämän kauden jälkeen, vaikka solmi viime kesänä seuran kanssa viiden vuoden sopimuksen.

Griezmann siirtyi Atléticoon vuonna 2014 Real Sociedadista. Hän on pelannut Los Colchonerosissa 256 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 133 maalia ja syöttänyt 50.

– Olen ensinnäkin kiitollinen jalkapalloilijasta, joka meillä on ollut. Voin puhua Griezmannista vain kiitollisesti. Rakastan häntä ihmisenä, kommentoi Simeone AS:n mukaan.

– Olen oppinut olemaan tuomitsematta muiden päätöksiä.

– On annettava kaikkensa ilman, että odottaa mitään takaisin. Kun joku Antoinen kaltainen antaa meille kaikkensa, olemme iloisia.

– Me tiesimme, että Griezmanniin lähtöön on mahdollisuus. Puhuin Antoinelle ennen kuin tapasin Miguel Angelin (Gil Marin, toimitusjohtaja) ja Andrean (Berta, urheilutoimenjohtaja). Sanoin hänelle, mitä ajattelin, ja se oli vain meidän välistä.

– Me olemme rauhallisia, kun antaa kaikkensa, kuten Antoine teki. Antoine on ottamassa askelta kohti uutta paikkaa. Me kaikki olemme osallistuneet siihen kasvuun näiden viiden mahtavan vuoden aikana. Hän on yksi historiamme parhaista maalintekijöistä.