Atalantan entinen argentiinalaistähti avautui: Ei katso seuran otteluita – ”Tulen vain surulliseksi”

© Kuva: Getty Images

Papu Gómez siirtyi tammikuun siirtoikkunassa Atalantasta Sevillaan.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja ajautui Atalantassa riitoihin päävalmentaja Gian Piero Gasperinin kanssa. Välirikko oli niin suuri, että Papu päätti jättää Atalantan taakseen kuuden ja puolen vuoden jälkeen ja siirtyi La Ligaan.

Sky Sports haastatteli Papua, joka kertoi, ettei vieläkään tiedä, mikä johti kaksikon väliseen välirikkoon.

– En vieläkään tiedä, miten se tapahtui. Jos ajattelen Bergamoa, tulen vain surulliseksi. Tiedän, etten ole syyllinen siihen, mitä tapahtui. En voinut jatkaa niin ja tein oikean päätöksen. Olen onnellinen ja rauhallinen sen suhteen, Papu totesi päätöksestä poistua Atalantasta.

– En katso Atalantan otteluita. Minua sattuu nähdä entiset joukkuetoverini. Olen onnellinen heidän puolestaan, koska he ovat pelanneet todella hyvin ja tiedän, millainen joukkue se on, mutta en vain kykene katsomaan otteluita. Olen surullinen ajatellessani sitä, mutta odotan sen lähtevän ajan kanssa.

Papu paljasti saaneensa rahakkaita tarjouksia muun muassa MLS:stä.

– Minulla oli rahakkaita tarjouksia MLS:stä ja Saudi-Arabiasta, mutta en ollut kiinnostunut niistä. Tiesin, että on ihmisiä, jotka halusivat nähdä minun katoavan niihin maihin, mutta Sevilla oli ykkösvaihtoehtoni ja olen ylpeä siirryttyäni tänne.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille