Espanjalainen Sport kirjoittaa, että Barcelonan yritykset saada Manchester Cityn Eric García itselleen tammikuun siirtoikkunassa ovat tyssänneet Cityn hintapyyntöön.

Barcelona tavoittelee 19-vuotiasta topparia itselleen, muttei ole valmis maksamaan manchesterilaisten pyytämää 15 miljoonan euron siirtosummaa.

Garcíalla ja Manchester Cityllä on sopimus ensi kesään saakka. City saisi siis vielä tammikuussa pelaajastaan siirtokorvauksen, jos García vaihtaisi maisemaa.

Barcelona on puolestaan tyytymässä kohtaloonsa ja saattaa odottaa kesään kiinnittääkseen Garcían ilmaiseksi. Tämä ratkaisu sisältää kuitenkin riskin, sillä City voi hyvin myydä Garcían johonkin toiseen seuraan saadakseen pelaajastaan siirtosumman.

Koska neuvottelut Manchester Cityn kanssa ovat pattitilanteessa, Barcelona kartoittaa tällä hetkellä varavaihtoehtonaan väliaikaisratkaisuja topparin paikalle. Seura pohtii paraikaa, pitäisikö sen lainata itselleen keskuspuolustaja loppukauden ajaksi tammikuun siirtoikkunassa.

Vaihtoehtoja ovat Sportin mukaan ainakin Arsenalin Shkodran Mustafi ja Chelsean Antonio Rüdiger. Barcelona on kiinnittänyt katseensa myös Italian suuntaan.