Barcelonan puheenjohtajaehdokas haluaa tuoda tuttuja nimiä takaisin seuraan: ”Pep Guardiola, Xavi, Iniesta, Puyol”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan puheenjohtajaehdokas Víctor Font uskoo, että katalonialaisseura tarvitsee tuttuja tekijöitä riveihinsä kääntääkseen kurssinsa parempaan suuntaan.

Blaugranan edellinen puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu ja koko muu hallitus erosivat aiemmin tällä viikolla. Bartomeu oli pitkään hyvin kiistanalainen hahmo Barcelonan kannattajien ja myös joukkueen keskuudessa. Paineet eronneen seurapomon ympärillä kasvoivat lukuisten kohujen ja urheilullisten epäonnistumisten myötä.

Font on yksi puheenjohtajakisan suosikeista. Yksi hänen kampanjansa johtavista teemoista on juuri seuralegendojen tuominen takaisin Barcelonan organisaatioon.

– Uskon, että meillä oli viimeisen vuosikymmenen ajan maailman jalkapallon kaikkien aikojen paras sukupolvi. Sen korvaaminen on iso haaste, kommentoi Font Sky Sportsille.

– Varsinkin tällaisena aikana, kun kilpailu on kovaa ja monilla seuroilla on omistajia, joilla on todella paljon valtaa.

– Myös Barcelona tarvitsee mittavia investointeja stadionin jälleenrakentamista varten, ja kaikki tämä tapahtuu yhden kaikkien aikojen kriisien (koronaviruspandemia) keskellä.

– On selvää, että me tarvitsemme todella pitävän suunnitelman näitä haasteita varten, ja sitä me olemme kehitelleet muutamina viime vuosina.

– Meidän aikomuksemme on rakentaa todella vahva ja kilpailukykyinen projekti ja me Barcelonassa olemme todella onnekkaita, kun olemme perineet pelityylin, jonka Johan Cruijff iskosti koko organisaatioon.

– Valtaosa tämän pelityylin tuntevista parhaista ammattilaisista ovat myös kannattajiamme ja rakastavat tätä seuraa, kuten Pep Guardiola, Xavi, [Andrés] Iniesta, [Carles] Puyol.

– He kaikki ovat legendoja, jotka rakastavat Barcelonaa, mutteivät työskentele tänä päivänä Barçassa. Meidän on tuotava heidät tänne takaisin varmistaaksemme, että saamme rakennettua todella kilpailukykyisen projektin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.