Brasilialainen GloboEsporte kertoo, että Barcelona on päässyt Brasilian pääsarjaseura Palmeirasin kanssa sopuun keskikenttäpelaaja Matheus Fernandesin siirrosta. Palmeirasin hallussa on 75 prosenttia keskikentän keskellä parhaiten viihtyvän pelaajan pelaajaoikeuksista, viimeisen neljänneksen kuuluessa Botafogolle.

Barcelona maksaa lähteen mukaan Fernandesista noin 7 miljoonaa euroa heti, ja mahdollisesti 4 miljoonaa euroa lisää bonuksina, kun brasilialainen pelaa Barcelonan paidassa. Siirtokorvaukset jaetaan Palmeirasin ja Botafogon kesken edellämainittujen osuuksien mukaisesti.

Matheus Fernandes jatkaa edelleen Palmeirasin harjoitusleirillä Yhdysvaltain Orlandossa kunnes siirtopaperit saadaan lopullisesti valmiiksi. Hän ei kuitenkaan pelaa enää Palmeirasin otteluissa.

[readmore from=Barcelona]

Barcelona on seurannut Matheus Fernandesia jo pidempään. Aiemman kuuden miljoonan euron tarjouksen Palmeiras oli hylännyt. Palmeirasiin Fernandes siirtyi joulukuussa 2018 Botafogosta. Viime vuonna hän pelasi kuitenkin vain 12 ottelua, ja teki niissä yhden maalin.

Kaikkiaan 21-vuotias Fernandes on pelannut Brasilian pääsarjassa 74 ottelua. Hän on esiintynyt muutaman kerran myös Brasilian nuorisomaajoukkueissa.

Lähde: Sport