127 miljoonan euron João Félix jäi katsomoon Portugalin maaottelussa – asenteesta kiinni?

© Kuva: Getty Images

Portugali on yksi perjantai-iltana käynnistyvän EM-lopputurnauksen voittajasuosikeista.

Hallitseva Euroopan mestari lähtee turnaukseen hyvin nimekkäällä joukkueella, joka ei käytännössä kalpene kenellekään. Portugalin alkulohko on haastava, sillä vastaan asettuu Saksa, Unkari ja Ranska.

Kaksi vuotta sitten hurjalla 127 miljoonan euron siirtosummalla Atléticoon siirtynyt João Félix kuuluu Portugalin EM-kisajoukkueeseen.

Viime viikonloppuna Portugali ja Espanja kohtasivat harjoitusottelussa. Félix oli Portugalin avauskokoonpanossa, mutta Portugalin A-maajoukkueen päävalmentaja Fernando Santos otti Félixin tauolla vaihtoon. Portugalilaismedioiden mukaan Santos on pettynyt Félixin asenteeseen.

Portugali voitti keskiviikkona harjoitusottelussa Israelin 4-0. Félix ei mahtunut Portugalin kokoonpanoon ja seurasi ottelun katsomosta käsin.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone on antanut ymmärtää, ettei Félixin asenne ole ollut aina kohdallaan. Santos on Simeonen kanssa samaa mieltä.

– Simeone on jo sanonut ääneen, mitä hän miettii Félixistä ja olen hänen kanssaan samaa mieltä useista asioista, Santos totesi lehdistölle.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)