Koronaviruksesta toipunut Atlético-pelaaja mielii Mbappén ja Hålandin tasolle: ”Hintalappuni unohdin jo”

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan tiistain jännitysottelussa kohtaavat La Ligaa johtava Atlético Madrid sekä Valioliigassa viidentenä oleva Chelsea. Atlético joutui luopumaan kotiedustaan Ison-Britannian koronamatkustusrajoitusten takia, ja niinpä ottelu pelataan Bukarestissa.

Yksi Atléticon hyökkäyspään tärkeimpiä aseita on nuori portugalilainen João Félix, joka on toipunut kuntoon koronaviruksen helmikuun alussa sairastettuaan. João Félix antoi kommentteja ottelun alla englantilaiselle The Telegraphille.

– Aluksi olin taudista toivuttuani hieman väsynyt, mutta nyt koen oloni otteluissa jälleen hyväksi, João Félix kertoi.

Omaksi ”mentorikseen” Atlético-taituri nimeää maajoukkuetoveri Cristiano Ronaldon, mutta uran alkuvaiheessa esikuva oli toinen.

– Cristianolla on minuun suuri vaikutus. Kun olemme maajoukkueessa, hän yrittää aina auttaa minua, ja antaa meille kaikille nuorille neuvoja työhön ja motivaatioon.

– Ensimmäinen esikuvani jalkapallossa oli Kaká. Katselin hänen videoitaan, yritin kopioida hänen liikkeitään ja pelata kuten hän.

João Félixiltä kysyttiin myös suosikkipelaajaa Chelsean joukkueesta, ja vastaus irtosikin helposti.

– Pidän siitä, miten Mason Mount pelaa, kuljettaa palloa ja koskettaa palloa. Keskustelin Chris Willockin kanssa ollessani Benficassa kolme-neljä vuotta sitten, ja hän sanoi, että Chelseassa on poika, joka muistuttaa minua. Hänen nimensä oli Mason Mount. Muutamaa vuotta myöhemmin hän nousi esiin Chelseassa.

João Félix on 127 miljoonan euron hintalapullaan Atlético Madridin kaikkien aikojen ennätyshankinta. Pelaaja itse ei hinnallaan päätään vaivaa, ja toivoo nousevansa itsekin samalle tasolle jatkuvasti hehkutettujen nuorten Kylian Mbappén ja Erling Braut Hålandin kanssa.

– Hintalapustani puhutaan aina, mutta minä unohdin jo sen summan, mikä minusta maksettiin. Joskus se on vaikeaa, mutta yritän elää sen kanssa niin hyvin kuin voin.

– Toivon yltäväni Mbappén ja Hålandin tasolle, sillä Cristiano (Ronaldo) ja (Lionel) Messi ylsivät tasolle, jolle kukaan toinen pelaaja ei ole yltänyt. Mbappé ja Håland ovat hyvällä tiellä. Minä haluan tehdä saman ja näyttää ihmisille, että voimme yltää sille tasolle, João Félix muotoili.

Ottelu Atlético Madrid-Chelsea alkaa tiistaina kello 22, ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.

Lähde: AS


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.