Diego Simeone uskoo Atlético Madridin joutuvan tekemään peliinsä muutoksia, jos João Félix saapuu seuraan. 19-vuotiaan Benfican huippulupauksen siirron Atletiin odotetaan varmistuvan keskiviikon aikana.

Félixistä on tulossa korvaaja seuran jättävälle Antoine Griezmannille.

Griezmannin lisäksi myös keskikenttäpelaaja Rodri on jättämässä Atléticon. Lisäksi Puolustajista Diego Godín, Juanfran ja Filipe Luis ovat lähtemässä seurasta ilmaisesti. Lucas Hernándezin siirto Bayern Müncheniin on jo varmistunut.

Näin muutokset kokoonpanossa tulevat olemaan valtavia.

– Jos João Félix ja muut saapuvat, heillä on erilaiset vahvuudet kuin meidän aikaisemmilla pelaajilla. Meidän täytyy silloin päivittää itseämme. Näemme harjoituksissa, kuinka he pärjäävät. On selvää, että tämän vuoden haaste yksi kovimmastamme, Simeone kommentoi Marcan mukaan Fox Sportsille.

Félix iski viime kaudella 15 maalia Portugalin liigassa ja antoi seitsemän maalisyöttöä. Teinilahjakkuus on päässyt myös jo esiintymään maajoukkueessa.

Simeone uskoo Félixin sopeutuvan hyvin Atléticoon.

– Atléticolla on historiaa nuorten pelaajien kehittämisestä. Haluamme lahjakkaita pelaajia, jotka pystyvät imemään ideamme. Jan Oblak teki sen saapuessaan. Sama juttu José María Gimenezin kanssa tai Lucas Hernándezin, kun saapui akatemiasta, Atlético-luotsi perusteli.