Cádiz-puolustaja selitti kohtaamista Karim Benzeman kanssa: ”Ette arvaa, kuinka hyvältä hän tuoksui”

© Kuva: Getty Images

Yksi La Liga -viikonlopun isoimmista uutisista oli se, kuinka sarjanousija Cádiz kukisti puolustavan mestarin ja sarjaa johtavan Real Madridin vieraskentällä maalein 1-0 (lue raportti). Kyseessä oli sen kokoluokan sensaatio, ettei Cádiz-toppari Fali jättänyt juhlinnassa mitään puolitiehen.

– Kerron rehellisesti, että soitin sunnuntaiaamuna serkulleni ja sanoin: ”Tuo kitarasi, niin juodaan tänään pullo viskiä”. Join sen sitten pikavauhtia, 27-vuotias puolustaja totesi Cadena SER:in El Largueron haastattelussa.

Falilla oli kerrottavanaan myös erikoinen anekdootti kohtaamisesta Real Madridin hyökkääjän Karim Benzeman kanssa. Benzema tuijotti Falia erään sananvaihdon jälkeen, ja Cádiz-puolustaja paljasti, mistä oli kyse.

– Hän katsoi minua, kun kysyin, mitä hajuvettä hän käyttää. Ette arvaa, miten hyvältä hän tuoksui. Sanoin sen hänelle erään spurtin jälkeen. Luka Jovic tuoksui myös aivan samalta.

Fali kertoi myös vaihtaneensa pelipaitaansa Sergio Ramosin kanssa, aivan kuten oli toivonutkin. Hän myös torppasi huolet koronavirusmääräysten rikkomisesta kutsuttuaan serkkunsa kylään.

– Serkkuni tuli luokseni, koska hän oli saanut negatiivisen testituloksen. Jos kuulisitte hänen soittavan kitaraa, tekin juopuisitte aivan kuten minä.

Fali pelaa debyyttikauttaan La Ligassa. Ottelu Real Madridia vastaan oli hänen pääsarjauransa neljäs ja vasta toinen 90-minuuttinen. Viime keväänä hän nousi otsikoihin, koska hän uhkasi kieltäytyä pelaamasta ja harjoittelemasta koronaviruspandemian aikana.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.