Cesc Fàbregas ei voinut ymmärtää VAR-tuomiota Real Madridin pelissä: ”Miten voi antaa vapaapotkun noin kevyestä kosketuksesta?”

© Kuva: Getty Images

Espanjan A-maajoukkueessa yli sata kertaa esiintynyt Cesc Fàbregas seurasi tiistaina Real Madridin ja Paris Saint-Germainin välisen ottelun tapahtumia monien tavoin hämmentyneenä.

Hieno trilleri päättyi lopulta 2-2-tasapeliin, kun PSG nousi loppuhetkillä kahden maalin tappiolta rinnalle (LUE OTTELURAPORTTI).

Ottelun puhuttavin hetki nähtiin kuitenkin jo avauspuolikkaalla.

Madridin maalivahti Thibaut Courtois sai suoran punaisen kortin kaadettuaan PSG:n Mauro Icardin, joka oli ohittamassa häntä rangaistusalueella. Videotarkistuksen jälkeen tilanne kääntyi kuitenkin täysin.

LUE MYÖS: Miksi Neymar tuli vasta tauolla sisään Real Madridia vastaan? PSG-luotsi: ”Minua ei pelota”

PSG ei saanut pilkkua tai vapaapotkua, eikä Courtois punaista, mutta Real Madridille vihellettiin vapaapotku keskiviivan tuntumasta. Syynä tähän oli se, että Courtois’n taklausta edelsi PSG:n rike keskikentällä.

Cesc Fàbregas on pelannut Espanjan A-maajoukkueessa 110 ottelua. Kuva: Getty Images

Idrissa Gueye tönäisi Marceloa selästä, otti brasilalaiselta pallon pois ja käynnisti PSG:n hyökkäyksen. Tuomari näki tilanteen muutaman metrin päästä, muttei nähnyt sen tapahtuessa mitään rikettä, vaan käski pelaajia jatkamaan.

Nykyään ranskalaista AS Monacoa edustava Fàbregas ei voinut ymmärtää, miten tuomaristo päätyi päätökseensä.

– Unohdetaan [seurojen] värit hetkeksi, aloitti Fàbregas twiittinsä ymmärtäen, että osa ottaa varmasti esille hänen Barcelona-taustansa.

– Miten voi antaa vapaapotkun noin kevyestä kosketuksesta? Olisin ymmärtänyt, jos se olisi vihelletty ensimmäisellä kerralla… Mutta jos menee katsomaan tilanteen tv:stä (VAR) ja ajattelee silti, että se on virhe… Jos tilanteessa ei ole rikettä, niin siinä ei ole rikettä.

– Sama juttu Courtois’n punaisen kanssa. Se oli korkeintaan keltainen.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.