Real Madrid ja PSG kohtasivat tiistai-iltana Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa Madridissa. Ottelu päättyi lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-2 tasatulokseen.

Molemmat joukkueet olivat varmistaneet jatkopaikkansa lohkosta jo ennen keskinäistä ottelua.

Real Madrid hallitsi kenttätapahtumia sateisella Estadio Santiago Bernabéulla. Espanjalaiset pystyivät luomaan peräti 28 maalintekoyritystä ottelun aikana.

Kotijoukkue siirtyi johtoon ottelun 17. minuutilla Karim Benzeman maalilla. Keskikenttäpelaaja Iscon laukaus kimposi tolpasta suoraan Benzemalle, joka pääsi iskemään pallon tyhjään verkkoon.

Real Madrid jatkoi ottelun hallintaa myös avausmaalinsa jälkeen, ja vierasjoukkue PSG keskittyi lähinnä vastahyökkäyksiin. Kotijoukkueen keskikenttäpelaaja Toni Kroos väläytteli painavaa laukaustaan useamman kerran ensimmäisellä jaksolla, mutta vieraiden maalilla Keylor Navas kuitenkin esti lisämaalien syntymisen.

Toisen jakson alussa Benzemalla oli avopaikka iskeä kotijoukkue kahden maalin karkumatkalle, mutta ranskalainen ei siinä kuitenkaan onnistunut.

Real Madridin raju painostus palkittiin toisen maalin muodossa 79. peliminuutilla, kun Benzema iski illan toisen osumansa Marcelon komeasta esityöstä.

Kotijoukkueen ote herpaantui kuitenkin heti toisen maalin jälkeen, ja ottelu kääntyi aivan päälaelleen parissa minuutissa.

Kylian Mbappé toi vieraat maalin päähän 80. minuutilla, kun Real-vahti Thibaut Courtoisin ja puolustaja Raphaël Varanen kommunikointi alakerrassa petti pahemman kerran. Vain reilua minuuttia myöhemmin Pablo Sarabia tasoitti ottelun huikealla laukauksella.

Molemmilla joukkueilla oli vielä tilanteita ratkaista ottelu, mutta lisäosumia ei enää nähty. Kotijoukkueen Gareth Bale laukoi vapaapotkun tolppaan ottelun lisäajalla.

Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin erikoinen episodi, kun VAR-tarkastuksen jälkeen PSG:lle jo tuomittu rangaistuspotku ja Courtoisin punainen kortti hylättiin.

Lue lisää tästä.

Real Madrid sai huonoja uutisia toisella puoliajalla, kun belgialaislaituri Eden Hazard jouduttiin ottamaan vaihtoon loukkaantumisen vuoksi. Hazardin nilkka vääntyi, ja hänet talutettiin kahden miehen avustuksella pukuhuoneeseen.

Tasapelin myötä PSG varmisti lohkovoittonsa. Myös Real Madridin jatkoonpääsy on jo varma ennen päätöskierroksen kamppailuita.