UEFA ilmoitti tänään, että Internazionalen ja Getafen välinen Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosa on siirretty tulevaisuuteen. Ensimmäinen osaottelu piti pelata tulevana torstaina Milanossa. Myös Sevillan ja AS Roman välinen neljännesvälierien avausosa on siirretty.

UEFA

@UEFA
As a result of the travelling restrictions between Spain and Italy imposed yesterday by the Spanish authorities, the following #UEL matches will not take place as scheduled tomorrow.

🇪🇸 Sevilla – AS Roma 🇮🇹
🇮🇹 Internazionale – Getafe 🇪🇸

Getafe ilmoitti jo aiemmin, ettei se aio matkustaa Milanoon koronaviruksen uhkan takia, vaikka ottelua ei olisikaan siirretty. Lue lisää tästä!

Getafen seurapomon Clemente Villaverden mukaan yksi mahdollisuus on, että joukkueiden välinen neljännesvälierä pelataan vain yksiosaisena otteluna, ja puolueettomalla kentällä.

– Ratkaisu tehdään pian. Odotamme UEFA:n ratkaisua asiaan. Kiitämme heitä avusta ja ymmärryksestä näissä olosuhteissa. Tuemme heidän päätöstään, Villaverde sanoi keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

– Ensimmäisenä mietitään, pelataanko yksi vai kaksi ottelua. Tiedämme, että UEFA miettii, missä voisimme pelata. Ongelma on, että pelit pitäisi pelata Milanossa ja Madridissa. Näissä olosuhteissa kummassakaan niistä ei pitäisi pelata. Meidän pitää löytää jokin toinen paikka ja ratkaisu, Villaverde jatkoi.

Lähde: Marca