Getafen ja Internazionalen on tarkoitus kohdata toisensa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä torstaina. Ottelu on milanolaisseuran kotipeli, joten Getafen pitäisi matkustaa koronaviruksen takia täysin karanteenissa olevaan Italiaan.

Getafen puheenjohtaja Àngel Torres kertoi aiemmin El Transistorille, että hänen mielestään Uefan pitäisi laittaa terveys etusijalle urheiluun nähden. Torres sanoi, ettei Getafe aio matkustaa Italiaan.

− Jos putoamme tämän vuoksi Eurooppa-liigasta, niin sitten putoamme. Minä en halua ottaa minkäänlaisia riskejä seurassa työskentelevien ihmisten turvallisuuksien kanssa.

Nyt Torres on kommentoinut mahdollista uhkaa pudota Eurooppa-liigasta. Jos Getafe kieltäytyy pelaamasta, vaikka ottelua ei ole peruttu, voivat seuraukset olla urheilullisessa mielessä kohtalokkaat. Määrätäänkö Getafe otteluparin hävinneeksi osapuoleksi?

− En ymmärrä miksi he niin tekisivät. Kyseessä on hätätilanne ja me teemme asiassa oikein. Ensin terveys, sitten urheilu. En ole kiinnostunut seuraamuksista, Torres puhisi.

Getafen puheenjohtaja kertoi käyneensä asiasta keskusteluja seuran henkilöiden kanssa, ja uskoo, että Italiaan matkustamisesta kieltäytyminen on lopulta oikea ratkaisu.

Torres lisäsi, että Espanjassa on jo aivan tarpeeksi koronavirustapauksia, eikä hän ole aikeissa edistää viruksen leviämistä entisestään.

− Voin vakuuttaa, että Getafe ei matkusta Italiaan. Uefan pitää tehdä nyt päätös. Turvallisuudesta ei ole takeita, emmekä me aio muuttaa mieltämme, Torres sanoi.

Lähde: ESPN