”Olen p*skana, vihainen ja allapäin” – Antoine Griezmann löysi syyn Barcelonan tappioon

© Kuva: Getty Images

Ranskalainen Antoine Griezmann on pelannut FC Barcelonassa nyt puolitoista vuotta, mutta ei ole vieläkään saavuttanut seurassa ensimmäistä pokaaliaan. Griezmann on maailmanmestari, ja hän voitti Atléticossa Eurooppa-liigan, UEFA Supercupin ja Espanjan Supercupin. Barcelonassa odotus kuitenkin jatkuu, sillä Barca taipui sunnuntaina Supercopan loppuottelussa Athletic Bilbaolle jatkoajan jälkeen maalein 2-3.

29-vuotiaasta Griezmannista homma ei jäänyt kiinni, sillä hän teki Barcelonan molemmat maalit, vieden joukkueensa 1-0- ja 2-1-johtoasemiin. Pettymys oli hyökkääjälle lopussa joka tapauksessa valtava.

– Olen p*skana, vihainen ja allapäin. Minulla on kaikki ne huonot tunteet, mitä hävityn finaalin jälkeen voi olla, Griezmann vastasi rehellisesti haastattelijan kysymykseen fiiliksistään pelin jälkeen.

Täydet 120 minuuttia ottelussa urakoinut Griezmann oli pelissä kenties Barcelonan paras pelaaja, mutta poistui muiden tavoin kentältä pää painoksissa. Hän pystyi kuitenkin analysoimaan, millä osin Athletic oli parempi, ja missä Barcelonalla on erityisesti parannettavaa.

– Tiesimme, että (valmentaja) Marcelinon joukkueet prässäävät todella hyvin. Teimme useita strategisia virheitä. Athletic pelasi todella hyvin ja teki kovaa töitä.

– Me puolustimme huonosti emmekä puhuneet erikoistilanteissa. Ne ovat tärkeitä yksityiskohtia. Kun pallo lähtee liikkeelle tai kun on alettava juosta, jonkun pitää huutaa, Griezmann korosti.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.