Sveitsi ja Espanja iskivät yhteen lauantai-iltana UEFA Nations Leaguen viidennellä kierroksella. Ottelu päättyi 1-1 -tasapeliin.

Espanjan avauskokoonpanossa ollut Sergio Ramos teki lauantaina maajoukkuehistoriaa pelattuaan maajoukkueuransa 177. maaottelun.

Ramos ohitti maajoukkueurallaan 176. maaottelua pelanneen Gianluigi Buffonin ja nousi samalla historian eniten maaotteluita pelanneeksi eurooppalaiseksi pelaajaksi.

Espanjan päävalmentaja Luis Enrique peluutti toistamiseen Athletic-vahti Unai Simónia avauskokoonpanossaan ja pudotti siten David de Gean penkille.

Itse ottelu oli Espanjalle surullinen. Sveitsin Remo Freuler vei isännät johtoon 26. minuutilla. Espanja tasoitti kamppailun juuri ennen täyttä aikaa, kun Gerard Moreno toi vieraat tasoihin. Moreno ehti olla kentällä vain kahdeksan minuutin ajan ennen maaliaan.

Espanja sai loistopaikan tasoitukseen toisen jakson alussa, mutta juhlaotteluaan pelannut Ramos epäonnistui rangaistuspotkussa. Ennen lauantaita Ramos oli onnistunut 25 peräkkäisessä rangaistuspotkussa. Ramos ei ollut epäonnistunut kahteen vuoteen rangaistuspotkussa.

Varttia myöhemmin Ramos sai toisen mahdollisuuden, kun Espanjalle tuomittiin toinen rangaistuspotku, mutta tälläkin kertaa Sveitsin maalivahti Yann Sommer pysäytti Ramosin yrityksen.

20 minuuttia ennen päätösvihellystä Sergio Busquets joutui tulemaan vaihtoon loukattuaan polvensa.

Saksa nousi Espanjan tappion myötä lohkokärkeen. Kaksikko iskee yhteen ensi viikolla viimeisellä lohkokierroksella.