Espanjan päävalmentaja vitsaili EM-lohkoarvonnasta – ”Lähtökohtaisesti hyvä lohko, mutta myöhemmin me valmentajat mokaamme”

© Kuva: Getty Images

Ensi kesänä pelattavan EM-lopputurnauksen alkulohkot arvottiin lauantaina Bukarestissa.

Huuhkajat arvottiin B-lohkoon yhdessä Tanskan, Venäjän ja Belgian kanssa.

Espanja kohtaa lohkossaan Puolan, Ruotsin ja B-divisioonan pudotuspelivoittajan, eli joko Bosnia-Hertsegovinan, Slovakian, Pohjois-Irlannin tai Irlannin.

Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique kertoi mietteensä lohkosta.

– Lähtökohtaisesti hyvä lohko, mutta me valmentajat mokaamme ja myöhemmin siitä tuleekin vaikeaa, Enrique nauroi Bukarestissa.

Espanja vältti niin sanotun kuolemanlohkon. Saksa, Ranska ja Portugali pelaavat nimittäin samassa lohkossa.

– Tietysti aluksi hengität rauhallisemmin, mutta ei sitä koskaan tiedä. Pitää paikkansa, että jos pelaat tuollaisia maita vastaan lohkossa, niin et enää kohtaa heitä ennen finaalia. Olen silti tyytyväinen siitä, että pääsin tänne seuraamaan lohkoarvontaa ja näkemään ihmisiä, joita en ole nähnyt pitkään aikaan.

Espanjan jalkapalloliitto ei ole vielä päättänyt, missä maajoukkue pitää päämajaansa kisojen alkulohkon ajan. Espanja pelaa kaikki lohko-ottelunsa Bilbaossa.

– Katsotaan, en ole itsekään miettinyt sitä vielä. Olemme Espanjassa ja julkistamme sen pian. Olemme joko San Sebastiánissa, Santanderissa tai Madridissa.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.