Marcan tuomariasiantuntija antoi arvionsa el Clásicon kohutilanteista: ”Tuomari on oikeassa jälleen”

© Kuva: Getty Images

Mitä olisikaan el Clásico ilman viikkokausien jälkipuintia?

Real Madrid voitti Barcelonan lauantaina La Ligassa 2-1 viihdyttävässä ja tapahtumarikkaassa ottelussa. Barçan leiri on tehnyt pelin jälkeen selväksi, että sen mielestä ottelun tuomarit eivät olleet tehtäviensä tasalla.

Ensimmäinen puhuttanut tilanne nähtiin 38. minuutilla, kun Barcelonan Ousmane Dembélé kaatui rangaistusalueella taistellessaan pallosta Ferland Mendyn kanssa. Jesús Gil Manzano ei kuitenkaan nähnyt ranskalaiskaksikon kamppailussa rikettä, vaan antoi pelin jatkua.

Entinen huipputuomari Juan Andújar Oliver kommentoi Marcalle oikeudenjakajien työskentelyä ja sanoi, että Dembélén ja Mendyn tilanteessa ei ollut mitään epäselvää.

– Siinä ei ole mitään [aineksia pilkkuun], sanoi Andújar Oliver.

– Dembélé menee itse maihin.

Mendy oli huomion keskipisteenä myös ottelun loppuhetkillä tilanteessa, joka oli Barcelonan päävalmentajan Ronald Koemanin mielestä ”selvä pilkun paikka”.

Ranskalaispakki tarttui rangaistusalueella lyhyesti Barcelonan hyökkääjästä Martin Braithwaitesta, joka kaatui kontaktin jälkeen nurmelle vaatimaan pilkkua. Pian koko vierasjoukkue oli kokoontunut erotuomari Gil Manzanon ympärille, mutta tilanteesta lopputuloksena oli vain maalipotku Madridille sekä keltaiset kortit suunsoitosta Jordi Alballe ja Koemanille.

Barcelonan vahvasta protestoinnista huolimatta Andújar Oliver sanoi, että Gil Manzano avustavineen hoiti tilanteen oikein.

– Tuomari on oikeassa jälleen.

– Siinä on Mendyltä pieni nykäisy, mutta se ei riitä pilkkuun.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.