Mestarien liigaa El Clásicon molemmin puolin – Real Madridilla edessään armottoman ratkaiseva viikko

© Kuva: Getty Images

Real Madridilla on pian pääsiäisen jälkeen edessään armottoman kova ratkaisevien otteluiden putki. Se jatkaa ainoana espanjalaisjoukkueena Mestarien liigan puolivälierissä, joiden otteluparit arvotaan perjantaina. Aikataulu on jo selvillä, ja ottelut pelataan 6.-7.4. ja 13.-14.4.

Kauden 2020-2021 viimeinen El Clásico puolestaan ajoittuu noiden kahden ottelun väliin. La Liga vahvisti ottelun ajankohdan torstaina, ja Real Madrid saa Barcelonan vieraakseen Alfredo Dí Stefano -stadionille lauantaina 10.4. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 22.00.

Real Madridin on syytä toivoa hartaasti, ettei maajoukkuetauon aikana tule uusia loukkaantumisia tai koronatartuntatapauksia, sillä kolme erittäin vaativaa peliä 7-9 päivän sisällä venyttänee kokoonpanon jaksamisen äärimmilleen.

Barcelona ja Real Madrid taistelevat edelleen ahnaasti La Ligan voitosta, sillä sarjakärki Atlético Madridin paras vire on kadonnut, ja sen johto hupenee kovaa vauhtia. Kun sarjaa on pelaamatta 11 kierrosta, on Barcelona toisena neljä pistettä Atléticon takana. Real Madrid vaanii puolestaan Barcelonaa kahden pisteen päässä. Molemmat Madridin derbyt on jo pelattu, mutta Barcelona isännöi Atléticoa vielä toukokuun alussa.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille