Lähde: Valencia tavoittelee todella yllättävää nimeä Valioliigasta

© Kuva: Getty Images

Valencia yrittää saada Chelsean keskikenttäpelaajan Danny Drinkwaterin lainalle täksi kaudeksi, kertoo Radio Sport Valencia.

Englannin A-maajoukkueessa kolmesti esiintynyt Drinkwater, 30, siirtyi Chelseaan kesällä 2017 Leicesteristä lähes 40 miljoonalla eurolla, mutta hän on pelannut lontoolaisseurassa vain 23 ottelua, joista yhtä vaille kaikki tulivat hänen debyyttikaudellaan.

Kaudella 2018-19 hänen ainoat minuuttinsa tulivat kauden avauspelissä, ja muissa otteluissa hän pääsi vaihtopenkillekin vain kahdesti. Sittemmin Drinkwater on käynyt lainalla Burnleyssä ja Aston Villassa, mutta hän jäi kummankin riveissä vähälle peliajalle loukkaantumisten ja kehnon vireensä takia.

Viime aikoina Drinkwater onkin ollut enemmän otsikoissa muiden kuin jalkapalloiluun liittyvien edesottamuksien takia. Viime vuonna hänen ajokorttinsa otettiin kuivumaan 20 kuukaudeksi, kun hän kärähti ratista alkoholin vaikutuksen alaisena.

Täksi kaudeksi Drinkwater ei saanut Chelseassa ollenkaan pelinumeroa. Hän sanoi viime kuussa The Telegraphin haastattelussa, että haluaisi saada uransa takaisin raiteilleen ja on valmis lähtemään sen eteen vaikka ulkomaille.

Valencia on luopunut viime kauden jälkeen useista avainpelaajistaan, muttei ole hankkinut ketään tilalle, mistä seurajohto on saanut runsaasti palautetta myös joukkueen päävalmentajalta Javi Gracialta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.