Lehti: Viedäänkö Barcelonalta jo toinen pelaaja nenän edestä? Juventus tehnyt paremman tarjouksen

© Kuva: Getty Images

Hollannin maajoukkuehyökkääjän Memphis Depayn siirto Barcelonaan on vaikuttanut jo pitkään olevan viittä vaille valmis, mutta nyt Juventus on Marcan mukaan ilmoittautunut kilpailuun mukaan.

Depayn, 27, sopimus Lyonissa päättyy tänä kesänä, joten hänen uuden seuransa ei tarvitse maksaa hänestä siirtokorvausta.

Barcelona on viime päivinä keskustellut intensiivisesti Depayn edustajien kanssa, jotta siirto saataisiin maaliin mahdollisimman pian, mutta Juventus on tehnyt hollantilaistähdelle rahakkaamman tarjouksen. Myös Paris Saint-Germain seuraa Depayn tilannetta.

Barça on tarjonnut Depaylle kolmen vuoden sopimusta, mutta se ei aio lähteä tarjouskilpaan mukaan, koska se ei halua rikkoa La Ligan sille määräämää palkkakattoa.

Barcelonan seurajohdossa luotetaan siihen, että Depay haluaa pelata juurikin Barcelonassa ja hylkäisi siksi muiden seurojen kosiskelut.

Georginio Wijnaldumin tapauksessa Barcelonalle kävi köpelösti. Depayn maajoukkuekaverin sopimus Liverpoolissa päättyy tänä kesänä, ja pitkään näytti siltä, että hän siirtyisi seuraavaksi Barcelonaan. PSG teki kuitenkin viime hetkellä hänelle paremman tarjouksen ja nappasi Wijnaldumin itselleen. Torstaina PSG vahvisti hankkineensa Wijnaldumin kolmevuotisella sopimuksella.


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Italia voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)