Barcelona on avannut jatkosopimusneuvottelut Ousmane Dembélén kanssa. Asiasta kertoo ESPN.

23-vuotias Dembélé siirtyi Barcelonaan peräti 130 miljoonan euron kaupassa kesällä 2017 ja teki tuolloin viisivuotisen sopimuksen. Se siis on päättymässä kesällä 2022.

Kolmella ensimmäisellä kaudella Dembélé kärsi valtavasti loukkaantumisista ja hänen epäammattimainen käytöksensä oli usein lehtien palstoilla. Viime kesänä Barcelona yritti tiettävästi kaupata Dembéléä Manchester Unitediin, mutta pelaaja itse kieltäytyi.

Tällä kaudella Dembélé on saanut pikku hiljaa juonen päästä kiinni Ronald Koemanin alaisuudessa. Koeman on Barcelonasta kantautuvien huhujen mukaan ollut tyytyväinen ranskalaisen panokseen ja peliaika on kasvamaan päin. Kaikki kilpailut mukaan lukien Dembélé on tällä kaudella pelannut 11 ottelua, joissa on syntynyt neljä maalia ja kaksi maalisyöttöä.

Hyvien otteiden myötä Barca on kiinnostunut kiinnittämään Dembélén uuteen monivuotiseen sopimukseen. ESPN:n tietojen mukaan United seuraa tilanteen kehittymistä edelleen taustalla, mutta Barcelona on luottavainen sen suhteen, että sopimus saadaan sorvattua.

Urheilutoimenjohtaja Ramón Planes edistää tällä hetkellä neuvotteluja, mutta lopullisen vihreän valon mahdolliselle jatkosopimukselle antaa uusi puheenjohtaja. Barcelonaa johtaa tällä hetkellä väliaikaismandaatilla Carles Tusquets, ja uusi puheenjohtaja valitaan vaaleilla 24. tammikuuta.