Sport: Liverpool havittelee Barcelonan laitahyökkääjää 90 miljoonalla eurolla

© Kuva: Getty Images

Katalonialaismedia Sport uutisoi, että Liverpool on kiinnostunut FC Barcelonan Ousmane Dembéléstä. Valioliigajoukkueen manageri Jürgen Klopp on ollut pelaajan ihailija hänen Borussia Dortmund -kaudestaan alkaen. Kaksikko ei ehtinyt olla bundesliigaseurassa samaan aikaan.

Dembélé pelasi Saksassa vain yhden kauden ennen kuin siirtyi 125 miljoonalla eurolla Barcelonaan. Camp Noulla asiat eivät ole kuitenkaan sujuneet pelaajan tai seuran odottamalla tavalla. Suurimpana ongelmana ovat olleet loukkaantumiset, joiden takia ranskalaispelaaja on tälläkin kaudella pelannut vain viidessä La Liga -ottelussa.

Klopp on tietoinen Dembélén loukkaantumishistoriasta, mutta hänen kerrotaan antavan enemmän painoarvoa sille, minkälaisia otteita pelaajalta on nähty ennen vaivoja. Ikää hänellä on edelleen vain 22 vuotta.

Vaikka Dembélé ei ole pelannut viime aikoina paljoa, ei 125 miljoonan euron hintalappu hupene hetkessä. Sportin mukaan Liverpoolin arvion mukaan summasta olisi vielä jäljellä noin 90 miljoonaa euroa, sillä kyseistä summaa se on tarjoamassa Barcelonalle.

Katalonialaisseuran uskotaan suhtautuvan Dembélén myymiseen kielteisesti. Vaikeuksista huolimatta hänellä on siis edelleen tukijoita jäljellä Barcelonassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.