Ernesto Valverde Ousmane Dembélén tuoreimmasta loukkaantumisesta: ”En halua sanoa mitään”

© Kuva: Getty Images

Ousmane Dembélé joutui taas jättämään ottelun väliin loukkaantumisen vuoksi.

Barcelona tiedotti juuri lauantain Getafe-pelin alla, että Dembélé kärsii vasemman jalan reiden lihasvenähdyksestä. Reilu kaksi vuotta kestäneen Barcelona-uransa aikana Dembélé on kärsinyt jo seitsemästä eri vammasta. Otteluita on jäänyt loukkaantumisten väliin yhteensä 46.

Tällä kaudella Dembélé on pelannut vasta kahdessa ottelussa. Hyökkääjä teki paluun viime tiistaina pelatussa ottelussa, jossa hän sai vastuuta 45 minuuttia. Kaiken piti olla hyvin.

– Hän [Dembélé] sanoi minulle sen ottelun jälkeen, että hän oli ihan kunnossa ja hän harjoitteli normaalisti seuraavaa peliä varten, Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde sanoi lehdistölle Getafe-ottelun jälkeen.

Valverdelta kysyttiin, mitä Dembélén tuoreimmasta loukkaantumisesta tiedetään.

– En halua sanoa mitään. Me vedimme hänet pois periaatteessa varotoimenpiteenä. Vaikuttaa siltä, ettei se ole mitään erityisen vakavaa. Se tapahtui perjantain harjoituksissa.

Barcelonan hyökkääjistä sairastuvalla ovat myös Lionel Messi ja Ansu Fati. Heistä kukaan ei välttämättä pelaa keskiviikon Mestarien liigan ottelussa Internazionalea vastaan.

– Olisi kiva, kun meillä olisi enemmän hyökkääjiä, Valverde sanoi.

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää