Barcelonan laitahyökkääjän Ousmane Dembélén agentti vakuuttaa, että hänen asiakkaansa ei missään nimessä ole jättämässä seuraa tänä kesänä.

Useiden lehtitietojen mukaan ranskalaislaituri Dembéléä, 22, yritetään saada osaksi vaihtokauppaa, jossa Neymar siirtyisi Paris Saint-Germainista takaisin Barcelonaan.

[readmore from=Neymar]

Dembélé siirtyi Barcelonaan kaksi vuotta sitten, samana kesänä, jolloin Neymar lähti seurasta PSG:hen 222 miljoonan euron maailmanennätyssummaa vastaan.

– Ousmane jää [Barcelonaan] sataprosenttisen varmasti. Ei ole mitään mahdollisuutta, että hän lähtee. Hän haluaa ja aikoo voittaa Barçassa, kommentoi Dembélén edustaja Moussa Sissoko Telefootille.

Cadena SER:n mukaan Dembélén lähipiiri on tehnyt myös Barcelonalle selväksi, että ranskalaishyökkääjä ei halua lähteä PSG:hen.

Dembélé on kahtena, loukkaantumisten sävyttämänä, viime kautena pelannut Barcelonassa 65 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 18 maalia ja syöttänyt 17. Hän pelasi tämän kauden avauskierroksella täydet minuutit Athletic Bilbaota vastaan, mutta loukkasi takareitensä, minkä takia hänen odotetaan olevan sivussa monta viikkoa.