Entiseltä yksityiskokilta suorat sanat Barcelonan ongelmapelaajasta: ”He ovat rikkaita eikä heitä kiinnosta”

© Kuva: Getty Images

22-vuotias Ousmane Dembélé on ollut osa Barcelonan joukkuetta kaksi vuotta, ja ongelmia on riittänyt koko sen ajan. Loukkaantumiset ovat luku sinänsä, mutta lisäksi lehdistä on saatu lukea ranskalaisen harjoituksista myöhästelyistä, pommiin nukkumisista, vuokrakiistasta ja siivottomuudesta Saksassa sekä rakkaudesta roskaruokaan.

Dembélé loukkasi La Liga -avauksessa perjantaina jälleen jalkaansa, ja joutui noin viiden viikon pakkohuilille. Seurajohto närkästyi tiettävästi pahemman kerran siitä, että ranskalainen jätti menemättä lauantaille sovittuun lääkärintarkastukseen, ei vastannut puheluihin ja menikin lääkärille vasta lauantaina. Asenneongelmat nostivat jälleen kerran päätään.

Nyt Dembélén yksityiselämän epäsäännöllisyydestä on puhunut hänen entinen yksityiskokkinsa Mickael Naya. Barcelona on palkannut Dembéléllä omia kokkeja oltuaan huolestunut pelaajan ruokailutottumuksista. Dembélén agentti erotti kuitenkin Nayan joulukuussa 2018 neljän kuukauden yhteistyön jälkeen. Sama kohtalo oli Nayan mukaan kohdannut myös kolmea edellistä kokkia.

– Ousmane ja hänen lähipiirinsä tietävät, että heitä kritisoidaan, tapahtuu mitä tapahtuu. Niinpä vastuu on kokonaan heillä. He ovat rikkaita eikä heitä kiinnosta, Naya kertoi Dembélén välinpitämättömyydestä Le Parisienin haastattelussa.

– Ousmane on hyvä poika, mutta hänellä ei ole hallintaa omasta elämästään. Hän asuu yhdessä setänsä ja parhaan kaverinsa kanssa, eivätkä he uskalla sanoa hänelle mitään.

– Alkoholia en ole nähnyt koskaan, mutta hän ei kunnioita leporytmiään eikä hänen ympärillään ole minkäänlaista ammattimaista rakennetta. Yritin järjestää hänen ruokailunsa tulevien ottelujen suhteen, ja hänen toipumistaan ajatellen, ja se toimi hyvin. Kun Ousmane on ystäviensä seurassa, hän on aivan toisenlainen. Utelias, avoin ja hyvin käyttäytyvä.

Yksityiskokit lienevät tehneen Dembélén elämälle hyvää, mutta yhteistyö ei ole ollut kovin pitkäjänteistä.

Kahden Barca-vuotensa aikana Dembélé on kokenut nyt seitsemän loukkaantumista. Ne ovat pitäneet hänet sivussa kaikkiaan 250 päivän ajan, 44 ottelusta.

Lähde: Sport


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.