Sosiaalisessa mediassa spekuloidaan jo ahnaasti, onko Barcelona rakentamassa kaikkien aikojen hyökkäyskalustoa. Jos Lionel Messi ja Luis Suárez saisivat seurakseen sekä Neymarin että Antoine Griezmannin, pitäisi joukkueen yläpäästä ainakin löytyä valtavasti tulivoimaa.

Jos edellämainitut megahankinnat toteutuvat, saa moni muu hyökkäyspään pelaaja jäädä lehdelle soittelemaan, sillä kaikille ei peliaikaa voi herua. Yksi kärsijöistä saattaisi olla 22-vuotias Ousmane Dembélé, joka siirtyi Barcelonaan kesällä 2017 tavallaan juuri Neymarin korvaajaksi.

Nyt saksalainen Sport Bild kertoo, että Dembélé on päätymässä myös Bayern Münchenin hankintalistalle. Bayern etsii hiljalleen eläköityville ja seuran jo hyvästelleille Arjen Robbenille ja Franck Ribérylle seuraajia, ja ykköskohteeksi on jo hyvän aikaa sitten valikoitunut Manchester Cityn Leroy Sané. Sané on kuitenkin tuoreimpien tietojen valossa jäämässä Valioliigaan, joten varasuunnitelmana katseita ollaan kääntämässä kohti Kataloniaa.

Saksalaislähteen mukaan Bayern oli jo vuonnsa 2016 Dembéléstä kiinnostunut, mutta tuolloin nuori ranskalainen valitsi Borussia Dortmundin. Hän halusi omien sanojensa mukaan kehittyä vielä jonkin aikaa pienemmässä seurassa ennen kuin loikkaisi lajin todellisiin mahtiseuroihin. Bayernin kiinnostus Dembéléä kohtaan ei ole kuitenkaan koskaan laantunut.

Dembéléllä on Barcelonan kanssa vuoteen 2022 ulottuva sopimus. Viime viikolla Barcan johto vakuutteli nuorukaiselle, että hänelle on yhä sijaa seuran suunnitelmissa, mutta kenties mieli muuttuu, jos Neymar todella palaa Camp Noulle?

Dembélé teki kaudella 2018-2019 Barcelonalle 42 ottelussa 14 maalia ja antoi yhdeksän maalisyöttöä.