Ajax-lupaus odottaa jo innolla Barcan treenejä: ”Syötän varmaan koko ajan vain Messille”

© Kuva: Getty Images

Ajaxin futiskausi päättyi keskiviikkona tuplamestaruusjuhliin, kun joukkue sinetöi Eredivisien voittonsa 4-1 -voitolla Graafschapista. Jalkapallokansan tällä kaudella Mestarien liigassa hurmannut Ajax tulee kokemaan kesällä rajuja muutoksia, sillä joukkueesta on lähdössä useita avainpelaajia. Yksi heistä on 21-vuotias keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong, jonka Barcelona kiinnitti ensi kauden joukkueeseensa jo varhain keväällä.

Eredivisien päätyttyä De Jong myönsi Fox Sportsin haastattelussa odottavansa jo innolla Barcelonan harjoitusvahvuuteen pääsemistä.

– Odotan todella innoissani (LionelMessin näkemistä harjoituksissa. Luulen, että syötän palloa koko ajan vain hänelle, De Jong naurahti.

Samaan hengenvetoon Hollannin A-maajoukkueessakin pelaava nuorukainen vakuutti, ettei aio muuttua ihmisenä Espanjaan muuton myötä.

– En aio muuttua. Ei sillä ole väliä, että saan Barcelonassa enemmän huomiota. Olen innostunut näkemään, miten pärjään siellä ja odotan innolla sitä, että saan oppia parhailta pelaajilta ympärilläni.

Ajaxista lähtöön liittyy luonnollisesti myös tietynlaista haikeutta.

– En kadu lähtöäni, mutta on joukkueen hajoaminen sääli. Luulen, että meillä oli tänä vuonna ainutlaatuinen joukkue Hollannin mittapuulla. Pidimme hauskaa ja meillä oli joitain suurenmoisia hetkiä, De Jong hekumoi.

Lähde: AS

Liity Jalkapallon olohuoneen sisäpiiriin!
⚽ Klikkaa itsesi Facebookiin TÄSTÄ.
⚽ Liity jäseneksi ja odota hyväksyntää