Diego Costa uskoo yhteistyöhön Luis Suárezin kanssa: ”Yksi potkii ja toinen puree”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin Diego Costa liittyi sunnuntaina harvalukuiseen joukkoon, kun hänestä tuli iltapäivällä kuudes nykypelaaja, joka on tehnyt vähintään yhden maalin TOP 5 -liigoissa vähintään 12 kaudella peräkkäin. Myöhemmin samaan ryhmään liittyi vielä loogisesti Lionel Messi, joka on yhdessä Cristiano Ronaldon ja Sergio Ramosin kanssa tehnyt maaleja jo 17 perättäisellä pääsarjakaudella.

Diego Costa teki Atléticon ensimmäisen maalin 6-1 -voittoon päättyneessä ottelussa Granadaa vastaan. Maali syntyi jo pelin 9. minuutilla. 70. peliminuutilla Costa sai puolestaan tehdä tilaa Luis Suárezille, joka teki vain 24 minuutissa Atléticolle komeat kaksi maalia ja yhden maalisyötön.

Vaikka Costa on huhujen mukaan Atléticon ”myyntilistalla”, on hän vakuuttunut siitä, että yhteistyö Suárezin kanssa voisi toimia. Tai näin ainakin voinee tulkita vähintäänkin mielenkiintoisen graafisen kuvailun kaksikon kamppailuluonteesta.

– Suárez on todella hyvä. Yksi meistä puree ja toinen potkii, Costa vastasi sunnuntain pelin jälkeen Movistarin haastattelussa.

– Onneksemme Luis pelaa meillä. En ymmärrä, miten Barca päästi hänet lähtemään. Luis auttaa meitä kentällä maaleillaan, soturin luonteellaan ja hänen tahdollaan voitaa pokaaleita. Toivottavasti voimme voittaa faneille jonkin pokaalin, mutta mennään peli kerrallaan.

Omaan tulevaisuutensa Atléticossa Costa suhtautuu ymmärtäväisesti. Hän haluaa käyttää näyttöpaikkansa, mutta muistuttaa seurajohdon tekevän ratkaisut.

– Minun täytyy käyttää saamani tilaisuudet. Toivottavasti loukkaantumiset eivät vaivaa, jotta voin pelata peräkkäisiä otteluita. Tällä kaudella voi tapahtua mitä vain. Tärkeintä on olla valmis, tehdä maaleja ja auttaa joukkuetta voittamaan.

– Minä olen tehnyt seuralle ajatukseni selviksi. Olen kuullut, että he haluavat myydä minut. Sanoin, että seura päättää tulevaisuudestani.

– En ole halunnut taistella ollakseni täällä taakka. Sanoin valmentajalle, että jos jään tänne, aion taistella ja olen käytettävissä, jos loukkaantumiseni sen sallivat. Jos he ovat sitä mieltä, että minun on lähdettävä, olen siihen valmis, Costa sanoi suoraan.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.