Atlético pelasi sarjakauden avausottelunsa sunnuntaina kohdattuaan Granadan Metropolitanolla. Atlético voitti kamppailun lopulta maalein 6-1.

Parhaillaan Eurooppa-liigan karsintojen myötä aikamoisessa otteluruuhkassa oleva Granada aloitti La Liga -kautensa jo muutama viikko sitten.

Atlético sai otteluun vauhdikkaan lähdön, sillä Diego Costa puski isännät johtoon jo yhdeksännellä minuutilla boksin keskeltä. Atlético pelasi loistavan avausjakson ja oli jatkuvasti rotaatiota käyttäneen Granadan niskan päällä.

Toisen jakson alussa Ángel Correa vei Atléticon jo kahden maalin etumatkalle João Félixin syötöstä. Félix oli selvästi ottelun näkyvin hahmo. Nuorukainen rakensi joukkuetovereilleen useita loistavia maalipaikkoja.

Tunnin kohdalla Correa syötti Félixin maalipaikkaan. Félix harhautti puolustajan ja laukoi kauden avausmaalinsa. Félixin osuman lisäksi myös Costan maalin syöttänyt Correa oli portugalilaisen kanssa yksi ottelun hahmoista.

Päivän odotetuin hetki nähtiin 20 minuuttia ennen loppua, jolloin Diego Simeone otti Luis Suárezin kentälle. Suárez ehti pelata Atlético-paita päällään vain puolisen minuuttia ennen kuin syötti niin ikään kentälle vaihdetun Marcos Llorenten maalin.

Hetkeä myöhemmin Llorente keskitti boksissa odottaneelle Suárezille, joka puski Atlético-uransa ensimmäisen maalin. Vielä lisäajalla Jorge Molina osui Granadalle ja Suárez teki illan toisen maalinsa lauottuaan pallon aluksi tolppaan, josta se kimposi takaisin kärjelle ja Suárez viimeisteli pelivälineen varmasti takakulmaan.