Kuilun partaalta jatkoon! Barcelona nousi dramaattiseen voittoon Copa del Reyssä

Tämän kauden Copa del Reyn voittaa joko Athletic Bilbao, Barcelona, Levante, Real Betis tai Sevilla.

Betis ja Athletic kohtaavat toisensa puolivälierässä torstaina, mutta kolme välieräjoukkuetta on jo selvillä.

Torstai-illan myöhäisottelu Granadan ja Barcelonan välillä oli hyvin jännittävä. Granadalla oli sensaatiomaisesti jo toinen jalka välierissä, mutta lopulta Barcelona läimäytti oven kiinni. Loppunumerot kirjattiin Barcelonalle jatkoajan jälkeen 5−3.

Varsinainen peliaika oli päättymässä Granadan juhliin, sillä peli oli vielä 87 minuutin jälkeen 2−0. Avausjaksolla Kenedy osui Granadalle ja toisen jakson alkuun oli Roberto Soldadon vuoro horjuttaa Barcelonan uskoa jatkopaikkaan.

Barcelona suoritti kuitenkin huiman nousun: Antoine Griezmann osui 88. minuutilla ja Jordi Alba onnistui Griezmannin syötöstä lisäajan toisella minuutilla.

Peli eteni jatkoajalle. Barcelona tarrasi välieräpaikkaan Griezmannin toisella maalilla 100. peliminuutilla, mutta Granada taisteli altavastaajan asemastaan huolimatta. Joukkue sai rangaistuspotkun, jonka laukoi sisään Fede. Peli oli 3−3.

Barcelona hallitsi pelitapahtumia, mistä kertovat myös tilastot. Katalonialaiset pitivät palloa tuttuun tapaan lähes 80 prosenttia pelistä, ja maalintekoyrityksiä Barcelonalle kirjattiin tilastoihin lähes 30 enemmän kuin Granadalle.

Lopulta Granada joutuikin taipumaan. Frenkie de Jong onnistui 108. minuutilla, ja Alba käytännössä ratkaisi pelin iskettyään voittolukemiksi 5−3, kun jatkoaikaa oli jäljellä seitsemän minuuttia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.